24 жовтня – Міжнародний день Організації Об'єднаних Націй

23-10-2021 Переглядів: 217

Шановні друзі, колеги і партнери ООН в Україні,
її установ та агентств!

Від імені ректорату і Вченої ради Національної академії внутрішніх справ прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня створення Організації Об’єднаних Націй!

24 жовтня – Міжнародний день Організації Об'єднаних Націй

Високо цінуємо вагомий внесок ООН у зміцнення та розвиток партнерства у чутливій справі реформування цивільного сектору безпеки, зокрема у сферах діяльності МВС, Національної поліції та безпосередньо НАВС. Результати спільної роботи зі створення й запровадження інновацій у правоохоронну систему підтверджують незворотність обраного нами європейського та євроатлантичного курсу.

З 2003 року на базі Академії успішно функціонує єдиний у державі сертифікований ООН Спеціальний миротворчий центр, який на постійній основі здійснює якісну підготовку миротворців-правоохоронців для направлення в місії країн на кількох континентах. Щороку в нашому закладі вищої відомчої освіти за підтримки Департаменту ООН з питань охорони і безпеки відбуваються актуальні для держави практичні тренінги за участі визнаних на міжнародному рівні експертів.

Окрему вдячність висловлюємо за можливість проведення під егідою авторитетної структури «ООН-Жінки» унікального наукового дослідження з питань гендерної рівності в органах системи МВС у поєднанні з наданням сучасних програмних і дидактичних засобів.

Річниця створення ООН для всіх нас є символом єдності зі світовим співтовариством, усвідомлення ролі України в спільному вирішенні проблем економічного, соціального та гуманітарного характеру. Тож підтверджуємо свою готовність до продовження багатостороннього співробітництва, що особливо важливо нині − у непростий час протистояння глобальним викликам і загрозам.

Від усієї душі бажаємо колективу ООН в Україні міцного здоров’я, добробуту, миру й процвітання!

З глибокою повагою
ректор
генерал поліції першого рангу                                          Володимир ЧЕРНЄЙ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X