Шановні чорнобильці, друзі, колеги!

26-04-2018 Переглядів: 198

Вже 32 роки поспіль сьогоднішній день, перш за все, пов’язують з аварією на Чорнобильській АЕС. Ця дата стала точкою відліку нової історії, адже трагедія торкнулася, без перебільшення, кожного українця.

Не оминула вона й працівників правоохоронних органів – пожежників, міліціонерів та військовослужбовців. Серед них були найкращі і найсміливіші представники колишньої Київської вищої школи МВС. У перші дні трагедії вони були в Прип’яті, працювали біля палаючого реактора, ловили у лісах і на дорогах мародерів, евакуювали населення.

Шановні чорнобильці, друзі, колеги!

Їм довелося працювати у надзвичайно складних умовах – майже без відпочинку, не маючи відповідного спорядження, ризикуючи власним здоров’ям і життям. Наші колеги, як і тисячі інших ліквідаторів, з честю виконували свій громадянський обов’язок, адже розуміли, що на них відповідальність за долі мільйонів людей.

З того часу на все життя у кожного з них залишився свій Чорнобиль, свої спогади і свій біль. І хоча душевні рани з часом загоюються, все ж, на серці залишаються рубці, що нагадують про пережите.

В цей день я бажаю всім героям, які брали участь у ліквідації, найголовнішого – міцного здоров’я, благополуччя родинам та підтримки з боку держави. Вічна пам'ять тим, хто не дожив до сьогоднішнього дня.

Ректор генерал поліції другого рангу В.В. Чернєй

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X