Семінар за участю Баварських колег

08-08-2018 Переглядів: 149

Сьогодні в Національній академії внутрішніх справ розпочав роботу триденний міжнародний семінар за участю іноземних фахівців та представників вишу та МВС України. Серед них: Уве Хюкманн, головний комісар поліції ІІІ підрозділу поліції готовності Баварії та Франк Бойєрляйн, викладач, комісар поліції ІІІ підрозділу поліції готовності Баварії.

Семінар за участю Баварських колег

Проводиться захід у рамках спільного німецько-українського проекту створення нової системи підготовки кадрів для Національної поліції України.

Українські і зарубіжні учасники обговорюватимуть питання організації первинної професійної підготовки співробітників поліції в підрозділах поліції готовності Баварії та Національній поліції України, розробки розкладу занять із врахування реалізації практичної складової у навчальному процесі.

Семінар за участю Баварських колег

Відкрив семінар проректор НАВС полковник поліції Сергій Чернявський: «Насамперед, висловлюю щиру вдячність Фонду Ганса Зайделя та його Представництву в Україні, за сприяння яких ми маємо можливість проводити цей та інші заходи.

Не можна казати, що первинна професійна підготовка – щось зовсім нове для відомчої вищої освіти; вона здійснювались у нашій академії та в університетах внутрішніх справ і раніше. Проте із реформуванням МВС і створенням Національної поліції масштаби такої підготовки зросли у десятки разів. Дозволю собі нагадати присутнім процес формування патрульної поліції, що минулого місяця святкувала третю річницю свого функціонування: окрім як на базі відомчих вишів, більше просто не було де проводити відбір та навчання її працівників. Із упевненістю можу стверджувати: цю задачу відомча освіта виконала успішно.

Семінар за участю Баварських колег

Тож розпочинаючи спільну триденну роботу з розгляду наявних напрацювань української сторони, що вже враховують позитивний досвід німецьких колег (у тому числі отриманих безпосередньо у підрозділах поліції готовності Баварії). Упевнений, що виступи присутніх, а також запитання та відповіді на них і відверта фахова дискусія сприятимуть досягненню мети нашого семінару» - зазначив Сергій Сергійович.

Попереду насичені та цікаві дні роботи, плідні і конструктивні дискусії, під час яких українські та німецькі колеги зможуть з’ясувати усі тонкощі та деталі обговорюваної проблематики.

Семінар за участю Баварських колег

Тож бажаємо всім результативної діяльності.

Семінар за участю Баварських колег

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X