Семінар-тренінг для детективів Національної поліції України: теорія та практика

16-05-2019 Переглядів: 451

15 травня 2019 року в інституті підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації Національної академії внутрішніх справ професор кафедри досудового розслідування навчально-наукового інституту № 1, кандидат юридичних наук, доцент Вікторія Зарубей і заступник начальника відділу Головного слідчого управління Національної поліції України Володимир Шевців, а також слідчий слідчого відділу відділення розслідування злочинів проти життя та здоров’я особи Дніпровського УП ГУНП у м. Києві Іван Сидоров провели бінарний семінар-тренінг для детективів «Особливості досудового розслідування окремих видів злочинів. Взаємодія слідчих та оперативних підрозділів в розкритті злочинів, вчинених проти особи».

Семінар-тренінг для детективів Національної поліції України: теорія та практика

Доповідь Володимира Шевціва передбачала такі блоки: комунікація, взаєморозуміння і взаємодія в спілкуванні з людьми. Увагу слухачів акцентовано на методиці побудови роботи й розподілі навантаження між детективами.

Цікавим був виступ Івана Сидорова на тему «Типові помилки в розслідуванні злочинів, вчинених проти особи». Практичний працівник роз’яснив особливості проведення негласних слідчих (розшукових) дій, пов’язаних з втручанням у приватне спілкування, і проведення інших видів негласних слідчих (розшукових) дій.

Слухачі отримали важливі знання, поспілкувалися зі спеціалістами, які безпосередньо співпрацюють у межах кримінального процесуального законодавства України під час розкриття й розслідування злочинів, учинених проти життя та здоров’я особи.

Інститут підготовки керівних кадрів та підвищення кваліфікації,
кафедра досудового розслідування

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X