Семінар-нарада за участю керівництва НАВС

26-09-2018 Переглядів: 86

Сьогодні в Дніпропетровському університеті внутрішніх справ розпочався семінар-нарада з керівниками закладів вищої освіти МВС та ЦОВВ.

Від Національної академії внутрішніх справ на заході були присутні: ректор генерал поліції другого рангу Володимир Чернєй, перший проректор полковник поліції Станіслав Гусарєв, проректор підполковник поліції Андрій Запотоцький, а також науково-педагогічні працівники вишу.

Семінар-нарада за участю керівництва НАВС

Проводиться нарада з метою конструктивного обміну досвідом та здобуття додаткової інформації з удосконалення практичної підготовки поліцейських відповідно до закріплених за закладами вищої освіти МВС пріоритетних видів службової діяльності поліцейських.

Семінар-нарада за участю керівництва НАВС

Робота семінару триватиме впродовж двох днів. Відкрив захід Геннадій Доскевич, директор ДПООНД МВС України, який наголосив на забезпеченні виконання Плану запровадження трирівневої моделі підготовки поліцейських та заходах із запровадження шестимісячної первинної професійної підготовки поліцейських, а також удосконаленні проведення для курсантів закладів вищої освіти МВС первинної професійної підготовки.

Семінар-нарада за участю керівництва НАВС

Обговорювались також питання удосконалення форм практичної підготовки курсантів, запровадження квест-технологій в освітній процес; проведення профорієнтаційних заходів, їх актуальність та якість профорієнтаційної продукції; стану актуалізації практичних знань атестованим складом тощо.

Семінар-нарада за участю керівництва НАВС

27 вересня відбудеться підбиття підсумків 2017/2018 навчального року та вступної кампанії у закладах освіти МВС. Основна увага акцентуватиметься на удосконаленні добору і прийому на навчання у 2019 році та розвитку навчально-методичної бази закладів вищої освіти МВС відповідно до закріпленої пріоритетності підготовки поліцейських за видами службової діяльності. Безпосередню участь в дискусії також братимуть провідні фахівці навчальних закладів.

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X