Розподіл курсантів

09-01-2018 Переглядів: 278

Практика є невід’ємною складовою всього процесу навчання майбутніх поліцейських. Відтак 9 січня в Національній академії внутрішніх справ відбулася зустріч курсантів з представниками кадрових підрозділів ГУ НП в м. Києві задля вирішення питань проходження стажування.

Розподіл курсантів

Розпочав збори вітальним словом ректор, генерал поліції другого рангу Володимир Чернєй, який зауважив на необхідності закріплення набутих курсантами теоретичних знань шляхом перейняття досвіду в працівників управлінь поліції на місцях та посильної допомоги їм у повсякденній службі.

Розподіл курсантів

Також перед присутніми виступив проректор НАВС, полковник поліції Руслан Сербин. Він наголосив на дотриманні дисципліни і законності курсантами.

Розподіл курсантів

Навчальна практика, в складі превентивної та кримінальної поліції і в органах досудового розслідування, для майже семиста здобувачів вищої освіти триватиме до 12 травня. Це, без сумніву, дозволить їм збагатитися новими знаннями, вміннями та навичками, що знадобляться молодим правозахисникам у подальшій діяльності.

Розподіл курсантів

Цього ж дня, розподіл також відбувся і в ГУ НП в Київській області. В ньому, крім керівництва главку, взяв участь проректор НАВС Руслан Сербин.

Розподіл курсантів

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X