Персональний розподіл випускників Прикарпаття

15-05-2019 Переглядів: 499

14 травня на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) відбувся персональний розподіл курсантів 4-го курсу, які вже за місяць поповнять лави практичних підрозділів кримінальної поліції, органів досудового розслідування Івано-Франківської, Київської, Рівненської, Тернопільської, Хмельницької та Волинської областей.

Персональний розподіл випускників Прикарпаття

Персональний розподіл випускників Прикарпаття

Під час розподілу комісія, до складу якої входило керівництво академії, факультету та ГУНП в Івано-Франківській області, ознайомила здобувачів вищої освіти з їхніми майбутніми посадами в практичних підрозділах.

Звертаючись до майбутніх випускників, начальник відділу кадрового забезпечення ГУНП в Івано-Франківській області майор поліції Андрій Бондюк зазначив, що якісна робота поліцейського є запорукою безпеки громадян. Заступник начальника слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області підполковник поліції Олександр Крамаренко зауважив, що курсанти, яких направляють для подальшого проходження служби в органи досудового розслідування, мають бути готовими до труднощів обраного фаху та належного виконання професійних обов’язків.

«Коли ви прийдете працювати в практичні підрозділи, пам’ятайте, що кожен з вас є важливим, а робота ваша – почесна, і люди розраховують на ваш професіоналізм та допомогу», – дав настанову майбутнім випускникам начальник управління карного розшуку ГУНП в Івано-Франківській області полковник поліції Роман Чекмарьов.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X