Розійшлися миром

07-10-2015 Переглядів: 491

6 жовтня відбувся третій тур чемпіонату футбольної асоціації студентів Києва. Футбольна збірна Національної академії внутрішніх справ – ФК «Динамо-Академія» завітала в гості до збірної Київського національного торговельно-економічного університету – СК «Меркурій» КНТЕУ. Грізний суперник, який у статусі дворазового чемпіона України, переміг нашу збірну у боротьбі за кубок на легендарному стадіоні «Динамо», цього дня на перемогу був налаштований не менш амбіційно, до того ж вдома і рідні стіни допомагають.

Розійшлися миром

Розійшлися миром

Але оновлену команду НАВС це не налякало і вже з перших хвилин гри на розкішному стадіоні торгівельного університету закрутилась така інтрига, що іскри летіли з усіх боків. КНТЕУ атакував довгими діагональними передачами, а НАВС намагалась нав’язати свою гру у центрі поля через короткий пас. Володіння м’ячем було приблизно рівним, але СК «Меркурій» забив гол першим, внаслідок прикрої помилки між нашим воротарем та захисником.

Розійшлися миром

Розійшлися миром

Після взяття воріт «окрилений» КНТЕУ знову створив декілька небезпечних моментів, але блискуче зіграв «страж воріт» Олексій Овчаренко. Рівновага відновилась, і вже невдовзі НАВС почав тиснути КНТЕУ до власних воріт. Через декілька хвилин наша команда заробила право на кутовий, виконання якого відмінно замкнув Роман Ліпілін – м’яч після удару головою поцілив у ліву дев’ятку воріт гостей. За рахунку 1:1 команди пішли на перерву, після чого на полі знову продовжилась безкомпромісна боротьба. У другому таймі команди знову обмінялись взяттям воріт, але цікаво, що обидва голи, як одних, так і інших, були на совісті власних голкіперів, які грубо помилились відбиваючи м’яч.

Розійшлися миром

Розійшлися миром

Наприкінці матчу ФК «Динамо-Академія» міг вирвати бажану перемогу над чемпіоном України, але цього разу голкіпер СК «Меркурій» грав надійно. Фінальний свисток арбітра у третьому турі між збірними НАВС та КНТЕУ фіксує нічию – 2:2.

Розійшлися миром

Розійшлися миром

Розійшлися миром

Рідни стіни, шалена підтримка великої кількості вболівальників та викладачів Київського торговельно-економічного університету, які впродовж матчу спостерігали за грою, цього дня не допомогли в переможному тріумфі своїй команді. Чемпіон України - СК «Меркурій» та бронзовий призер чемпіонату ФАСК - ФК «Динамо-Академія» НАВС розписують «мирову». Але не варто засмучуватись, адже як говорив легендарний тренер Валерій Лобановський: «Нічия в гостях, перемога вдома – чемпіонський графік». Чемпіонат ФАСК лише стартував і все ще попереду. Інтрига зберігається…

За інформацією ФК «Динамо-Академія»

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X