Розгромна перемога «Динамо-Академії» над командою «Інфіз»

25-10-2019 Переглядів: 767

24 жовтня на стадіоні Київської школи № 243 збірна команда Національної академії внутрішніх справ «Динамо-Академія» у межах третього туру ХІХ чемпіонату України з футболу серед ЗВО (в якому, до речі, динамівці цього року дебютували) провела ще одну зустріч зі збірною Національного університету фізичного виховання і спорту України «Інфіз».

Наша команда розпочала гру досить потужними масованими атаками на ворота суперників, уже в першому таймі отримавши перевагу в три забиті м’ячі на рахунку Богдана Самотуги, Андрія Співакова та Євгенія Миколаюка.

Розгромна перемога «Динамо-Академії» над командою «Інфіз»

У другому таймі, попри відчутну перевагу, наші гравці не знизили темпу, продовжуючи атакувати великими силами. Хлопці змогли забити ще тричі. Євгеній Миколаюк та Дмитро Ширай «оформили дублі».

Здобувши впевнену перемогу з рахунком 6:0, «Динамо-Академія» підтверджує свій намір боротися за найвищі місця в чемпіонаті, очоливши турнірну таблицю в конференції «Центр».

Розгромна перемога «Динамо-Академії» над командою «Інфіз»

Наступну зустріч наша команда проведе 01 листопада 2019 року на «Віта-Арені» проти команди «Легпром» Київського Національного університету технологій та дизайну.

Запрошуємо всіх охочих та постійних уболівальників. Для наших хлопців ваша підтримка є надзвичайно важливою!

Відділ персоналу

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X