Робота дозвільної системи в поліції

07-08-2018 Переглядів: 2743

Інспектором з контролю за обліком зброї в сфері дозвільної системи відділу превеції Івано-Франківського відділу поліції ГУНП в Івано-Франківській області майором поліції Романом Біліковським було проведено заняття на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) для слухачів курсів первинної професійної підготовки поліцейських.

Робота дозвільної системи в поліції

Практичний працівник ознайомив слухачів з поняттям та основними завданнями дозвільної системи, розповів, що відноситься до об'єктів дозвільної системи, які завдання органів поліції із здійснення дозвільної системи, види та порядок видачі дозволів тощо. Практичний працівник також розповів хто здійснює контроль за об'єктами дозвільної системи та порядок його здійснення.

Роман Біліковський особливу увагу звернув на порядок видачі дозволів на придбання, зберігання, перевезення і використання вогнепальної зброї, бойових припасів до неї, основних частин зброї, холодної зброї, пристроїв, патронів до них, пневматичної зброї, вибухових матеріалів і речовин, відкриття і функціонування об'єктів дозвільної системи, строку дії цих дозволів, компетенцію органів (підрозділів) поліції щодо їх видачі. Практик розповів які документи повинна подати особа, що бажає отримати дозвіл на придбання, а в подальшому дозвіл на зберігання, носіння, використання вогнепальної або пневматичної зброї.

Робота дозвільної системи в поліції

Інспектор продемонстрував слухачам бланки основних видів дозволів, що затверджені Наказом МВС від 21.08.1998 р. № 622 «Про затвердження Інструкції про порядок виготовлення, придбання, зберігання, обліку, перевезення та використання вогнепальної, пневматичної, холодної і охолощеної зброї, пристроїв вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, та патронів до них, а також боєприпасів до зброї, основних частин зброї та вибухових матеріалів» та надав можливість з ними ознайомитися.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X