Робочий візит

22-02-2017 Переглядів: 257

Сьогодні в Національній академії внутрішніх справ відбулася робоча зустріч координатора корпоративного та інвестиційного бізнесу в Україні, голови Представництва BNP Paribas в Україні Домініка Меню та директора Міжнародного департаменту центру банківської справи, уповноваженого співробітника BNP Paribas в Україні з керівництвом навчального закладу. Метою заходу було ознайомлення з Національною академією, освітніми ініціативами у сфері протидії фінансовому шахрайству, відмиванню коштів та корупції в банківській сфері, проведенням фінансових розслідувань.

Робочий візит

У вступному слові головуючий заходу – перший проректор академії Станіслав Гусарєв ознайомив гостей з останніми здобутками навчального закладу. Зокрема, з його сучасною інфраструктурою, особливостями навчально-виховного процесу та наукової діяльності, новими досягненнями в якості освіти, а також напрацюваннями щодо протидії фінансовим злочинам, корупції у банківській сфері та проведенні фінансових розслідувань тощо.

Під час зібрання учасники іноземної делегації ознайомилися з перебігом реформування освіти МВС України, організацією підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів правоохоронних органів у сфері протидії фінансовому шахрайству, відмиванню коштів, а також сторони обговорили шляхи співробітництва у цій площині. Ліонель Мартен запевнив у підтримці підготовки кадрів для правоохоронних органів у сфері протидії фінансовим злочинам. Він готовий поділитися напрацюваннями – тренінгами для поліцейських, які допоможе адаптувати для України.

Робочий візит

Після офіційної частини гості відвідали Музей МВС України та зробили фото на згадку.

Робочий візит

Робочий візит

Людмила Зеленко, відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X