Робочий візит проректора НАВС до Страсбургу

15-12-2017 Переглядів: 60

Сьогодні в м. Страсбург (Французька Республіка) розпочалося четверте засідання керівної групи Проекту Ради Європи «Зміцнення свободи медіа та створення системи Суспільного мовлення в Україні».

На запрошення Офісу Ради Європи участь у заходах взяв проректор Національної академії внутрішніх справ Сергій Чернявський.

Робочий візит проректора НАВС до Страсбургу

Робочий візит проректора НАВС до Страсбургу

Під час засідання представниками Ради Європи разом з іншими фахівцями будуть обговорені нормативні та практичні аспекти захисту представників мас-медіа. Відрадно, що Національну академію запрошено на захід як провідний галузевий виш МВС України у відповідній підготовці (підвищенні кваліфікації) поліцейських та інших кадрів.

Робочий візит проректора НАВС до Страсбургу

Відкриваючи захід, постійний представник України при Раді Європи Дмитро Кулеба і керівник відділу Департаменту інформаційного суспільства Ради Європи Патрік Пеннінкс окремо відзначили роль академії в проекті, подякували ректорату і всьому колективу, а також висловили сподівання на подальшу плідну співпрацю за конкретними напрямами освітнього і медійного характеру. На засіданні визнано за доцільне ініціювати проведення вже в наступному році тренінгів на базі НАВС при фінансуванні Ради Європи і також запровадити спеціалізовані курси для поліції комунікації та всіх прес-служб МВС України.

Робочий візит проректора НАВС до Страсбургу

Людмила Зеленко

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X