Робочий візит представника поліції Ізраїлю

29-07-2021 Переглядів: 573

28 липня в Національній академії внутрішніх справ з ознайомчим візитом перебував фахівець поліції Ізраїлю. Мета зустрічі – обговорення питань щодо підготовки та проведення спільних навчань представників поліції Ізраїлю та Національної поліції України з тактичної підтримки оперативної роботи для підрозділів кримінальної поліції на базі академії, а також розширення подальшої співпраці між сторонами, напрацювання спільних дій і проєктів за цим напрямом.

Іноземного гостя супроводжували Віталій Касап, перший заступник начальника Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва НПУ, й Олександр Воронятніков, головний інспектор відділу протоколу управління міжнародних відносин цього Департаменту.

Від НАВС участь у заході взяли ректор генерал поліції першого рангу Володимир Чернєй, перший проректор полковник поліції Станіслав Гусарєв, проректор полковник поліції Сергій Чернявський, заступник начальника відділу міжнародного співробітництва лейтенант поліції Крістіна Токаренко й перекладач Віталій Шокур.

Робочий візит представника поліції Ізраїлю

Зустріч вступним словом відкрив ректор. Він розповів гостям про структуру академії, особливості діяльності, основні здобутки та перспективи розвитку. Потім із презентацією виступив представник поліції Ізраїлю, який висвітлив пріоритетні завдання та графік навчань.

Після завершення офіційної частини заходу іноземний гість відвідав Музей МВС України.

На зустрічі сторони засвідчили готовність до плідної співпраці в напрямі вдосконалення тактичної оперативної роботи, а також запозичення позитивного практичного досвіду.

Відділ міжнародного співробітництва НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X