Робоча зустріч з керівництвом Академії зовнішньої розвідки України

28-12-2020 Переглядів: 1245

24 грудня в Національній академії внутрішніх справ відбулася робоча зустріч з делегацією Академії зовнішньої розвідки України на чолі з ректором полковником Олександром Кононенком. Від НАВС на зустрічі були присутні ректор генерал поліції другого рангу Володимир Чернєй, перший проректор полковник поліції Станіслав Гусарєв, проректор полковник поліції Сергій Чернявський та завідувач кафедри оперативно-розшукової діяльності генерал поліції третього рангу Сергій Тіхонов.

Робоча зустріч з керівництвом Академії зовнішньої розвідки України

Під час зустрічі сторони поділилися досвідом підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації фахівців у ЗВО, обговорили основні напрями освітньої діяльності.

Робоча зустріч з керівництвом Академії зовнішньої розвідки України

Гості відвідали Музей МВС України, навчально-тренувальні полігони «Наркопритон» і «Зелена кімната», які використовують в освітньому процесі для посилення практичної складової, а також Центр поліграфологічних досліджень, у якому функціонують облаштовані сучасним обладнанням спеціалізовані навчальна аудиторія та кабінети для проведення досліджень з використанням поліграфа, де здійснюють підготовку та підвищення кваліфікації поліграфологів з числа поліцейських та інших категорій правоохоронців.

Учасники зустрічі домовилися про розширення співпраці в освітній та науковій сферах.

Відділ міжнародного співробітництва НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X