Робоча зустріч представників академії з представниками керівництва загальноосвітніх навчальних закладів Деснянського району м. Києва

12-04-2019 Переглядів: 426

10 квітня представники ННІ № 2 Національної академії внутрішніх справ з робочим візитом відвідали управління освіти Деснянського району міста Києва. Метою зустрічі стало обговорення правопросвітницької та профорієнтаційної роботи в загальноосвітніх навчальних закладах Деснянського району м. Києва.

Фахівець 1 категорії групи виховної, соціальної роботи та дозвілля майор поліції Віталій Редька спільно з представниками курсантського (студентського) самоврядування Аліною Яциною і Ярославом Товстопятом поінформували керівництво управління освіти та заступників директорів шкіл, ліцеїв про можливості ННІ № 2 у контексті інтерактивних правопросвітницьких занять з учнями та ліцеїстами 6-11 класів.

Робоча зустріч представників академії з представниками керівництва загальноосвітніх навчальних закладів  Деснянського району м. Києва

На зборах було підбито підсумки правопросвітницької та профорієнтаційної роботи у 2018 році й розроблено графіки профорієнтаційних відвідувань шкіл у квітні-червні 2019 року.

Серед іншого, представників педагогічного складу Деснянського району та учнів було запрошено до інституту на День відкритих дверей, що відбудеться 25 квітня поточного року.

ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X