Робоча зустріч

13-01-2018 Переглядів: 161

Впродовж кількох днів тривають робочі зустрічі ректора Національної академії внутрішніх справ, генерала поліції другого рангу Володимира Чернєя з представниками патрульної поліції, які мешкають у гуртожитках навчального закладу.

Зазначимо, що в Національній академії дбають про свої вихованців, для них створені всі належні умови як для навчання, так і проживання та відпочинку. Зокрема, останнім часом проведені масштабні роботи з утеплення фасадів та заміни вікон в адмінбудівлях, а також гуртожитках, де мешкають працівники, слухачі, курсанти та знедавна патрульні поліцейські. Втім, на жаль не всі ставляться з розумінням до того, що зроблено, і як треба поводити себе у місцях загального користування і не створювати дискомфорт іншим.

Робоча зустріч фото 1

Спілкуючись з присутніми, очільник вишу наголосив на неухильному дотриманні правил проживання та пунктів договору оренди житла. Володимир Васильович відповів на численні запитання присутніх та зазначив: «Працівник поліції, як ніхто повинен бути прикладом для тих, кого він захищає. І завжди пам’ятати про те, що ми публічні люди й по нашим вчинкам і діям будуть судити про всю систему. Як можна вимагати від правопорушника не скоювати протиправні дії, якщо сам поліцейський не дотримуємося тих чи інших правил? Тож давайте поважати один одного!».

Робоча зустріч фото 2

Потому патрульних ознайомили з новими правилами оформлення документів для продовження договору на проживання у гуртожитках та своєчасну оплату.

 

Відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X