Реєстрація шлюбу за європейським стандартом

30-01-2017 Переглядів: 400

Нещодавно в Україні стартував пілотний проект Міністерства юстиції України «Шлюб за добу!». Його мета – апробація європейських стандартів у сфері державної реєстрації актів цивільного стану, спрямованих на створення сприятливих умов для отримання фізичними особами адміністративних послуг у зазначеній сфері та забезпечення реалізації гарантованого державою права на шлюб. Це нововведення вже доводить свою ефективність та користується популярністю серед населення.

Реєстрація шлюбу за європейським стандартом

Вихованці Національної академії внутрішніх справ Сергій Чередниченко та Марина Пивоварчук виявили бажання стати учасниками проекту та першими зареєструвати цей шлюб.

Тож 28 січня у присутності батьків, рідних та друзів Сергій та Марина стали на рушник подружнього життя. Цікаво, що на офіційній церемонії молоді були одягнені у форму поліцейських. За їхніми словами це спільне свідоме рішення, адже своє професійне майбутнє вони бачать лише у правоохоронній діяльності.

Реєстрація шлюбу за європейським стандартом

Вітаючи подружжя, начальник Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у м. Києві Віталій Сигидин зазначив: «З Національною академією ми вже давно плідно працюємо, і вдячні, що ви підтримали пілотний проект. За новою процедурою вже одружилися понад 3000 пар. Створюючи нову родину, ви несете відповідальність не лише один перед одним, але і перед суспільством, і ваш обов'язок - жити в любові та щасті, ростити здорових і життєрадісних дітей і бути вірною опорою вашим батькам».

Реєстрація шлюбу за європейським стандартом

Привітати молодих з визначною подією прийшли викладачі, керівництво факультету, курсу та курсанти академії. Теплим і по-батьківськи щирим було привітання начальника курсу НАВС Дмитра Трибухи: «Сьогодні народилася нова поліцейська сім’я. Бажаю вам не знати незгод, підтримувати один одного у всіх починаннях, народити і виховати хороших дітей. Нехай янгол-охоронець береже вашу родину від негараздів. Пронесіть ваші щирі почуття незмінними через все життя».

Реєстрація шлюбу за європейським стандартом

Ми також приєднуємося до всіх побажань, що лунали на адресу молодят. Будьте щасливі! Нехай береже вас Бог!

Людмила Зеленко, відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X