Ректорат і Вчена рада академії щиро вітають особовий склад юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва з річницею з дня заснування!

16-09-2022 Переглядів: 304

22 роки тому, 16-го вересня, у Національній академії внутрішніх справ за участю перших осіб держави було урочисто відкрито юридичний ліцей – заклад загальної середньої освіти з поглибленою юридичною та посиленою фізичною підготовкою, якому згодом присвоєно ім’я Ярослава Кондратьєва.

За час функціонування його випускниками стали понад 1,7 тис. ліцеїстів, більшість з них продовжили навчання в закладах вищої освіти МВС України й нині самовіддано працюють у правоохоронній сфері.

Поряд з опануванням загальноосвітньої програми, учні закладу здобувають знання з профільних дисциплін у поєднанні з патріотичним і духовним вихованням, набувають уміння і навички та професійну орієнтацію для вступу до юридичних вишів, підтверджують усвідом¬лену готовність служити в поліції, захищати права людей і зміцнювати правопорядок в країні.

Розвинена матеріально-технічна база закладу охоплює навчальні аудиторії та лабораторії із сучасним обладнанням, тренажерні зали й бібліотеки. Створено належні умови для заняття фізкультурою і спортом, комфортного проживання, харчування, побуту, оздоровлення та дозвілля. Вихованці мають усі можливості для самовдосконалення і всебічного утвердження особистості, перемагають у всеукраїнських та регіональних учнівських олімпіадах і конкурсах, на спортивних змаганнях, є постійними учасниками військово-патріотичних, культурних та інших заходів державного й столичного рівнів.

Знаково, що цьогоріч у День знань ліцеїстів привітав Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський і в ході візиту спілкувався з першокурсниками, яких направлено на навчання з багатостраждальних регіонів незламної і нескореної країни, батьки яких – поліцейські, рятувальники, прикордонники, військовослужбовці ЗСУ, сил територіальної оборони та нацгвардійці – загинули або отримали поранення при виконанні службових обов’язків, захисті суверенітету й територіальної цілісності України.

У надскладний період героїчного спротиву російській агресії юнаки й дівчата, усвідомлюючи особисту відповідальність за майбутнє своєї Вітчизни, патріотично обрали шлях вірного служіння народу, тож бажаємо їм сумлінно навчатися, бути гідними справи батьків, героїв сьогодення й випускників минулих років, примножувати славні традиції та здобутки академії, рівнятися на кращих.

Висока шана і вдячність усьому персоналу закладу і стройовим командирам. Попереду, поряд з роботою в класах і лабораторіях – активна підготовка до посвяти в ліцеїсти, що урочисто відбудеться в день приведення до Присяги курсантів академії.

Сповідуючи девіз «Служити і захищати», зичимо всім наближення нашої Перемоги, успішного навчального року, міцного здоров’я, невичерпної енергії і творчих звершень!

Разом ми сильні!

Слава Україні!

З повагою і вдячністю кожному
ректор
генерал поліції першого рангу                                            Володимир ЧЕРНЄЙ

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X