Проведення практичного бінарного заняття за темою «Обставини, що виключають злочинність діяння»

14-12-2018 Переглядів: 337

На сьогоднішній день нестандартними для теорії та практики є бінарні заняття. Бінарні заняття проводяться для створення умов практичного застосування знань, навичок та вмінь, а також надати можливість слухачам побачити результативність своєї роботи.

Так, 13 грудня 2018 року в навчальному процесі було проведено семінарське бінарне заняття для слухачів третього курсу заочної форми навчання Національної академії внутрішніх справ з дисципліни «Кримінальне право. Загальна частина» за темою «Обставини, що виключають злочинність діяння». Заняття провели професор кафедри кримінального права, полковник поліції Кришевич Ольга та помічник директора IT-компанії «Хедтекнолоджі» Мирон Тетяна.

Під час бінарного заняття акцентувалось на основних поняттях теми, поглиблення та розширення знань стосовно переліку та змісту обставин, що виключають злочинність діяння у теорії кримінального права та у чинному кримінальному законодавстві України, також зосередили увагу на різних наукових точках зору щодо спірних проблем теми та визначили перспективи подальшого вдосконалення кримінального законодавства.

Зустріч викликала зацікавленість у слухачів даною проблематикою, а також можливість отримати нові знання та вміння.

Кафедра кримінального права

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X