Проведення практичного бінарного заняття з Особливої частини Кримінального права «Злочини у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів»

12-04-2019 Переглядів: 578

Наука невпинно прямує вперед, відкриваючи для її здобувачів нові перспективи та горизонти. Науково-педагогічний склад кафедр Національної академії внутрішніх справ постійно прагне до вдосконалення процесу викладання, застосування новітніх методик проведення занять, щоб зробити процес здобуття та закріплення знань більш цікавим.

12 квітня 2019 року професор кафедри полковник поліції Ольга Кришевич та головний науковий співробітник наукової лабораторії з проблем протидії злочинності ННІ № 1 НАВС кандидат юридичних наук, старший науковий співробітник Олександр Стрільців провели бінарне заняття для курсантів 309 групи ННІ № 1 за темою «Злочини у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів».

Проведення практичного бінарного заняття з Особливої частини Кримінального права «Злочини у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів»

Під час практичного заняття було акцентовано на основних поняттях теми щодо кримінально караних діянь у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів та прекурсорів. Було наведено цікаві приклади з практики, продемонстровано фільм щодо правильної кваліфікації злочинів та відмежування їх від суміжних злочинів.

Курсанти виявили активну зацікавленість практичними питаннями. Проведене бінарне заняття стало одним із кроків на шляху впровадження нестандартних форм та методів роботи з аудиторією.

Кафедра кримінального права

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X