Протидія незаконній міграції та торгівлі людьми

19-03-2018 Переглядів: 251

За такою назвою 16-17 березня в Університеті Короля Данила (м. Івано-Франківськ) відбувся ІІ Міжнародний науково-практичний симпозіум, у роботі якого участь взяли професор кафедри кримінального права Едуард Кісілюк та професор кафедри адміністративної діяльності Сергій Братель.

Метою заходу був аналіз стану протидії незаконній міграції та торгівлі людьми, виявлення і дослідження проблем незаконної міграції та торгівлі людьми, розроблення рекомендацій щодо удосконалення правового механізму протидії незаконній міграції та торгівлі людьми.

Протидія незаконній міграції та торгівлі людьми

На симпозіум були запрошені науковці, представники громадських організацій, а також практичні працівники, які займаються науковими дослідженнями у зазначеній сфері. Провідні вчені з понад десяти країн світу проаналізували стан протидії незаконній міграції та торгівлі людьми, а також розробили рекомендації щодо удосконалення правового механізму протидії такому негативному явищу.

Протидія незаконній міграції та торгівлі людьми

У межах симпозіуму активно обговорювалися такі панельні дискусії: міжнародні заходи протидії незаконній міграції та торгівлі людьми; державна політика в сфері протидії торгівлі людьми та незаконній міграції; особливості правової, соціальної і психологічної підтримки дітей, що стали жертвами незаконної міграції чи торгівлі людьми; взаємодія національних і міжнародних механізмів у боротьбі з незаконною міграцією і торгівлею людьми; роль громадських організацій в питаннях допомоги мігрантам та біженцям; практика міжнародних судових інституцій в сфері протидії незаконній міграції та торгівлі людьми; кримінально-правова, кримінально-процесуальна, кримінально-виконавча та кримінологічна політики в сфері протидії незаконній міграції та торгівлі людьми; практики ресоціалізації жертв торгівлі людьми та незаконної міграції в поглядах молодих дослідників.

Протидія незаконній міграції та торгівлі людьми

Участь у роботі симпозіуму дала можливість отримати нові знання у сфері протидії незаконній міграції та торгівлі людьми, які будуть застосовані в процесі подальшої педагогічної діяльності. Два наповнених позитивними емоціями дні роботи симпозіуму дозволили почути думки експертів, викласти власне бачення задекларованої проблеми та особисто поспілкуватися із колегами.

Кафедра кримінального права, кафедра адміністративної діяльності

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X