Просвітницькі заходи для старшокласників

19-03-2018 Переглядів: 187

Нещодавно студенти-консультанти юридичної клініки «Захист» ННІ №1 Анастасія Запорожець та Євгенія Мурзо завітали до учнів 10-11 класів гімназії імені Тараса Шевченка з профорієнтаційною роботою, яка має велике значення для самовизначення майбутніх випускників.

Просвітницькі заходи для старшокласників

Перед старшокласниками стоїть важливе завдання: яку професію обрати в майбутньому та які предмети шкільного компоненту найбільш необхідні для ЗНО, адже це серйозний крок, який випускники роблять на підставі інформації, отриманої з різноманітних джерел, рівня своїх знань з профілюючих предметів та власних природних здібностей.

Просвітницькі заходи для старшокласників

Під час зустрічі учням було роз’яснено в яких умовах та на якому рівні проходять навчання майбутні правоохоронці – захисники нашої держави, було доведено правила прийому на навчання до Національної академії внутрішніх справ, особливості підготовки фахівців ступенів вищої освіти за напрямами підготовки та спеціальностями. Також учнів цікавили моменти культурного життя та дозвілля академії, самоврядування, на які консультанти з радістю відповідали.

Просвітницькі заходи для старшокласників

Своєю чергою, дуже приємно було чути від майбутніх випускників позитивні відгуки про академію та бачити їх зацікавленість.

ННІ №1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X