Профорієнтаційна та правопросвітницька діяльність як невід’ємна складова розвитку закладу вищої освіти

12-12-2018 Переглядів: 206

11 грудня 2018 року науковим співробітником навчально-накового інституту № 2 Національної академії внутрішніх справ, майором поліції Охріменко Світланою разом з курсантами 3 курсу Толочко Оленою та Чухрій Анастасією було організовано й проведено профорієнтаційні та правопросвітницькі заходи у ЗОШ № 1 міста Вишневого, Київської області.

Профорієнтаційна та правопросвітницька діяльність як невід’ємна складова розвитку закладу вищої освіти

Профорієнтаційна робота спрямована на залучення до вступу у НАВС абітурієнтів з числа випускників шкіл. Серед учнів 10-11 класів були розповсюджені презентаційно-інформаційні матеріали про навчальний заклад.

Під час заходів висвітлювалися наступні теми: «Запобігання насильства в сім’ї», «Соціальні мережі та їх вплив на розвиток особистості», «Профілактика злочинності серед неповнолітніх», «Професія юриста та її роль у соціумі». Всього прийняли участь 550 учнів. Протягом зустрічі були надані вичерпні відповіді на запитання учнів, що пов’язані з їх подальшою професійною діяльністю щодо вибору майбутньої професії.

На завершення курсанти наголосили школярам: «Ніколи не зупиняйтесь на досягнутому, бутьте дисциплінованими, постійно навчайтесь, займатесь спортом, беріть активну участь у громадському житті».

ННІ № 2 НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X