Профорієнтаційна робота з випускниками

05-04-2019 Переглядів: 1426

04 квітня 2019 року фахівці відділу виховної, соціальної роботи та дозвілля О. О. Савченко й А. П. Грибан спільно з представниками парламенту курсантського (студентського) самоврядування Національної академії внутрішніх справ А. Ковальчук та А. Лейковською з метою здійснення профорієнтаційної роботи провели зустріч з учнями випускних класів спеціалізованої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 316 з поглибленим вивченням української мови Дарницького району м. Києва.

Профорієнтаційна робота з випускниками

Під час зустрічі майбутні випускники почули змістовну розповідь про життя Національної академії внутрішніх справ та переглянули відеофільм про наш заклад вищої освіти. Особливу увагу було приділено питанням щодо форм навчання, ступенів вищої освіти, спеціальностей, перспектив працевлаштування тощо. Жвавим було обговорення питань курсантського життя, дозвілля, вогневої та фізичної підготовки, побутових умов, режиму навчання та матеріально-технічної бази академії.

Профорієнтаційна робота з випускниками

Наприкінці зустрічі старшокласникам повідомили терміни подання документів, а також те, що всю необхідну інформацію про порядок та умови вступу до НАВС можна отримати на офіційному веб-порталі академії та в приймальній комісії.

Відділ виховної, соціальної роботи та дозвілля

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X