Профорієнтаційна робота з майбутніми випускниками

05-04-2019 Переглядів: 1508

Науково-педагогічні працівники кафедри досудового розслідування Марина Кулик, Ганна Степанова та Анатолій Симчук відвідали загальноосвітню школу № 174 та спеціалізовану школу № 52 міста Києва й зустрілися з майбутніми випускниками.

Профорієнтаційна робота з майбутніми випускниками

Представники нашого вишу ознайомили учнів з правилами прийому до Національної академії внутрішніх справ у 2019 році, поінформували їх про напрями та спеціальності, особливості освітнього процесу, перспективи працевлаштування та можливості продовження навчання тощо.

Зокрема, аудиторію вельми зацікавив презентаційний відеоролик про Національну академію внутрішніх справ, після перегляду якого майбутні випускники охоче ставили різноманітні запитання, на які отримували змістовні відповіді від представників академії.

Профорієнтаційна робота з майбутніми випускниками

Наприкінці зустрічі науково-педагогічні працівники роздали учням профорієнтаційні матеріали та наголосили на тому, що детальну інформацію про порядок та умови вступу до НАВС можна отримати на офіційному веб-порталі академії, а також у приймальній комісії.

Кафедра досудового розслідування ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X