Профорієнтаційна робота для школярів Києва

13-02-2019 Переглядів: 311

12 лютого 2019 року представники кафедри кримінології та кримінально-виконавчого права Національної академії внутрішніх справ Юрій Левченко та Тетяна Миронюк провели профорієнтаційну зустріч з учнями 9-х та 10-х класів гімназії «Міленіум» № 318 міста Києва.

Профорієнтаційна робота для школярів Києва

Майбутніх випускників проінформували щодо особливостей професії правоохоронця, наголосили на її престижності та важливості в суспільстві, розповіли про НАВС, умови та особливості навчання в академії. Бесіда відбувалась у вигляді лекції-діалогу.

Під час відвідин школярів працівники закладу вищої освіти презентували школярам відеоролик про навчання курсантів, організацію дозвілля тощо. Також було закцентовано на тому, що в академії створено футбольну команду «Динамо-Академія», ансамбль барабанщиць, парадний розрахунок, гурток з танців та вокалу, спортивні секції з боксу, рукопашного бою, легкої атлетики тощо, де вони зможуть застосовувати та розвивати свої спортивні й творчі здібності.

Профорієнтаційна робота для школярів Києва

Юрій Левченко надав вичерпні відповіді на запитання, що виникали в аудиторії. А також зазначив, що академія розвивається за усіма напрямами інноваційної освітньої діяльності та зарекомендувала себе як провідний базовий заклад для підготовки нової генерації правоохоронців.

Профорієнтаційна робота для школярів Києва

Тетяна Миронюк зазначила, що науково-педагогічні працівники, здобувачі вищої освіти й ліцеїсти академії є постійними учасниками, переможцями та дипломантами конкурсів на здобуття премій і стипендій Президента України та Уряду, НАН України, МОН і МВС України, Київського міського голови, Спілки юристів України. У НАВС працює юридична клініка, де курсанти практикують себе як майбутні юристи, надаючи вторинну безоплатну правову допомогу для малозабезпечених верств населення.

Кафедра кримінології та кримінально-виконавчого права НАВС

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X