Профілактична діяльність серед підлітків

24-11-2017 Переглядів: 46

22 листопада студенти-консультанти юридичної клініки «Захист» ННІ №1 Юлія Мирончук, Вікторія Дубініна та Аліна Хуртіна, які є членами наукового гуртка кафедри адміністративної діяльності академії, провели правопросвітницькі лекторії «Дотримання правил дорожнього руху» та «Небезпека спілкування з незнайомцями» з учнями молодших класів столичного ліцею № 144.

Профілактична діяльність серед підлітків

Проведення здобувачами вищої освіти академії профілактики порушення дітьми правил дорожнього руху та правил спілкування з незнайомими людьми на вулиці здатні уберегти дітей та їх батьків від неприємностей.

Тому, члени юридичної клініки ознайомили учнів 2-го класу з основними правилами поведінки, яких необхідно дотримуватися дітям, виходячи на вулицю. Також разом засвоїли практичні навички поводження з незнайомцем шляхом проведення ситуаційних ігор.

Профілактична діяльність серед підлітків

Підводячи підсумки уроку, студенти здійснили опитування учнів та перевірили засвоєний матеріал. Діти приймали активну участь у заході та разом з адміністрацією ліцею висловили побажання до продовження занять на інші теми.

ННІ №1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X