Проблеми культури електронного спілкування в соціальних мережах

05-04-2019 Переглядів: 1468

4 квітня 2019 року представники відділу виховної, соціальної роботи та дозвілля майор поліції О. О. Савченко, капітан поліції А. П. Грибан та лейтенант поліції І. А. Бойко провели виховні бесіди з курсантами ННІ № 3 Національної академії внутрішніх справ та вихованцями юридичного ліцею імені Ярослава Кондратьєва НАВС щодо культури спілкування в соціальних мережах.

Проблеми культури електронного спілкування в соціальних мережах

Інтернет – надзвичайно потужний ресурс, який значно полегшує життя людини та відкриває майже необмежені можливості для самореалізації, саморозвитку особистості, спілкування, навчання, дозвілля. Водночас у всесвітній мережі приховано досить багато небезпек, знання яких дозволить їх уникнути. Водночас молоді люди активно заперечують «нав’язування» їм визначених правил. Проте вони мають усвідомлювати, що спілкування в соціальних мережах накладає певну відповідальність, тому що невиважена поведінка може зруйнувати перспективи й негативно позначитися на майбутній кар’єрі, не кажучи вже про шкоду, якої можна завдати іншим.

Проблеми культури електронного спілкування в соціальних мережах

Здобувачам вищої освіти було доведено правила спілкування в соціальних мережах, такі як: недоцільність створення фальшивих акаунтів, ображення співрозмовників, поширення фальшивої інформації, розповсюдження інформації у вигляді спам-розсилки тощо. Також було зазначено про особисту повну відповідальність за інформацію, розміщену на своїх сторінках у соціальних мережах.

Відділ виховної, соціальної роботи та дозвілля

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X