Правовий коучинг (тренінг) з адвокатами-практиками

13-06-2018 Переглядів: 160

11 червня на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) адвокати-практики спільно з професором кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Світланою Мельничук провели правовий коучинг для здобувачів вищої освіти.

Правовий коучинг (тренінг) з адвокатами-практиками

З метою пізнання майбутніми правоохоронцями всіх тонкощів слідчої діяльності адвокатами Оксаною Міськів та Оксаною Осудар, які є випускниками 1-ої Всеукраїнської програми «Адвокат майбутнього», тренерами з розвитку навичок роботи із вразливими групами клієнтів та фахівцями з захисту прав та інтересів учасників кримінального провадження, було запропоновано бесіду на тему: «Розкриття та розслідування кримінальних правопорушень «очима» адвоката».

Правовий коучинг (тренінг) з адвокатами-практиками

Оксана Міськів акцентувала на зібранні доказів, їхній юридичній оцінці та прийнятті слідчими рішень у провадженні, які надалі визнаються недостатніми для доведення вини обвинуваченого в суді. Також вона наголосила на процесуальних помилках, які допускають слідчі під час проведення слідчих (розшукових) дій.

У результаті коучингової розмови Оксана Осудар спільно зі здобувачами вищої освіти окреслили роботу щодо взаємодії слідчого з адвокатом, усвідомили, що хибною є думка про сприйняття слідчими захисників лише як опонентів, та побажали один одному зустрічі вже на професійній слідчій ниві.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X