Правовий брейн-ринг «Територія закону» в ННІ № 1

13-10-2017 Переглядів: 78

Під такою назвою в інституті відбулося інтелектуальне змагання, де стартом було складне цікаве запитання, а фінішем – правильна відповідь, серед курсантів 3-го курсу, які мали змогу проявити набуті знання та попрацювати в команді, зуміти швидко зреагувати, адже час прийняття рішення обмежений.

Правовий брейн-ринг «Територія закону» в ННІ № 1

Наталя Цюприк – голова журі, перед початком брейн-рингу сказала: «А сьогодні всім командам, які прийшли на змагання, успіху, везіння, творчого мислення! Знайте, що жереб, який вам сьогодні випаде, це миттєвість, а дух гри й емоції від пережитого – це назавжди!».

Правовий брейн-ринг «Територія закону» в ННІ № 1

У протистоянні зустрілися команди, які були впевнені у своїй перемозі та намагались швидше давати відповіді на поставлені запитання. Їх наполегливості та завзятості можна було лише позаздрити. І навіть при наданні неправильних відповідей, вони не здавались і продовжували пошук ідей.

Правовий брейн-ринг «Територія закону» в ННІ № 1

Командну гру оцінювало журі у складі: старшого наукового співробітника наукової лабораторії з проблем досудового розслідування Олени Осетрової та наукового співробітника наукової лабораторії з проблем кримінальної поліції Надії Харечко.

Правовий брейн-ринг «Територія закону» в ННІ № 1

Брейн-ринг проходив у дуже цікавій формі, конкурси були неординарні, адже завдання мали логічний характер, спрямовані на розвиток критичності та логічності мислення. Для учасників потрібно було подолати три етапи. Перший мав назву «Правова розминка», другий «Питання-відповідь», третій «Правова кваліфікація злочину». Доброю традицією стало розгадування логічних задач, які налаштовували команди на бойовий дух, змагальність та швидко думати.

Правовий брейн-ринг «Територія закону» в ННІ № 1

Так, перемогу здобула «Команда Вознюка» у складі: Ферхада Ніязова, Максима Перушка, Артура Топчія та Руслана Борисенка. Переможці висловлюють величезну вдячність викладачам, а саме: доценту кафедри кримінального права Андрію Вознюку та доценту кафедри кримінального процесу Оксані Хабло, які протягом усіх навчальних занять вкладали у здобувачів ті знання, уміння, навички, які є необхідними у їх професійній діяльності.

Вітаємо учасників команд і бажаємо і надалі тільки перемог!

ННІ № 1

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X