«Правові засади європейської та євроатлантичної інтеграції в Україні»

21-05-2018 Переглядів: 76

За такою назвою, з нагоди відзначення Дня Європи в Україні, на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) кафедрою соціально-гуманітарних дисциплін організовано науково-практичний семінар.

«Правові засади європейської та євроатлантичної інтеграції в Україні»

Його тема актуальна, адже проголосивши європейський вибір, наша держава у партнерстві із різноманітними європейськими структурами в усіх напрямках своєї діяльності бере участь у світових інтеграційних процесах. Це складний, але перспективний період, що потребує значних зусиль і тісної взаємодії науки та влади; це час інновацій і швидкого руху вперед в умовах реформування та модернізації.

Семінар став нагодою для здобувачів вищої освіти осмислити та обговорити актуальні проблеми інтеграції України у світовий та європейський простір, визначення механізмів та інструментів забезпечення цієї інтеграції, узагальнення світового досвіду та вироблення рекомендацій щодо розв’язання наявних проблем для нашої держави. Під час дискусії курсанти та студенти активно ставили запитання доповідачам, що спричинило жваве обговорення актуальних проблем інтеграції України в Європейський простір.

«Правові засади європейської та євроатлантичної інтеграції в Україні»

Підбивши підсумки, юнаки та дівчата переконалися, що саме їх покоління є будівниками європейського громадянського суспільства в Україні.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X