Правильний вибір – запорука майбутнього успіху

15-04-2019 Переглядів: 378

Протягом першого тижня квітня 2019 року науково-педагогічні працівники кафедри юридичного документознавства проводили профорієнтаційну роботу в Рівненській та Вінницькій областях.

Правильний вибір – запорука майбутнього успіху

Одержати якісну освіту та здобути бажану професію – мрія кожного підлітка, який завершує навчання в школі та замислюється над власним майбутнім. Ця мрія не залежить від того, де навчається дитина: у місті чи в сільській місцевості. Тож, важливо, щоб інформацію про заклади вищої освіти отримали всі.

З цією метою Оксана Володимирівна Ялова відвідала навчально-виховний комплекс «Оженинська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів (ліцей) імені Тараса Григоровича Шевченка», розташований у с. Оженин Острозького району Рівненської області; а Галина Олександрівна Ознамець – «Навчально-виховний комплекс: загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів гуманітарно-естетичний колегіум №29», що знаходиться в місті Вінниці.

Правильний вибір – запорука майбутнього успіху

Під час зустрічей із майбутніми випускниками було застосовано сучасні технічні засоби. Учні обох шкіл з інтересом слухали інформацію про Національну академію внутрішніх справ, переглянули слайди й буклети про наш навчальний заклад. Старшокласники активно й зацікавлено розпитували про спеціальності, підготовка за якими здійснюється в академії, про особливості та специфіку навчального процесу, умови вступу, дозвілля та перспективи подальшого навчання.

Загалом зустрічі залишили приємне враження. Деякі учні висловили бажання, порадившись із батьками, навчатися в Національній академії внутрішніх справ.

Кафедра юридичного документознавства

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X