Права людини і поліція в сучасному світі

16-04-2018 Переглядів: 71

З метою увіковічення пам’яті та популяризації наукового доробку кандидата юридичних наук, доцента Сергія Леонідовича Лисенкова, 12 квітня кафедрою теорії держави та права проведений круглий стіл на тему: «Права людини і поліція в сучасному світі».

Права людини і поліція в сучасному світі

У роботі пленарного засідання взяли участь не лише викладачі кафедри, а і ветерани, колеги з інших ВНЗ України, молоді вчені, ад’юнкти, аспіранти та студенти провідних навчальних закладів.

Захід проходив у формі дискусій з поміркованою полемікою та великим зацікавленням як молодих вчених, так і студентської молоді. З упевненістю можна сказати, що круглий стіл пройшов на високому науково-теоретичному рівні і не залишив нікого байдужим. Кожен учасник збагатився досвідом і новими знаннями, продемонстрував власні здобутки та готовність до подальшої плідної праці.

Права людини і поліція в сучасному світі

За результатами круглого столу виступив завідувач кафедри теорії держави та права Андрій Завальний, який подякував всім присутнім за участь. У зв’язку з актуальністю порушених питань кафедрою теорії держави та права буде підготовлений та опублікований електронний та друкований збірник матеріалів тез та доповідей круглого столу.

Права людини і поліція в сучасному світі

Кафедра теорії держави та права

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X