«Права дитини»

07-12-2018 Переглядів: 110

Днями в рамках Всеукраїнського тижня права студенти-другокурсники Національної академії внутрішніх справ провели правопросвітницьке заняття з учнями 9-их класів спеціалізованої школи № 255 міста Києва. Участь у проведення заняття взяли співробітник групи виховної, соціальної роботи та дозвілля майор поліції Тетяна Пасічник, студенти Діана Остапчук, Катерина Головіна та курсант другого курсу Тарас Мельник.

В ході заняття старшокласники мали можливість ознайомитись зі своїми правами; обговорити основні порушення їх прав; отримати інформацію щодо інстанцій, до яких можливого звернення у разі їх порушення; види відповідальності неповнолітніх; засвоїти правила поведінки під час спілкування з поліцейськими, зокрема під час затримання.

Доповідачі наголошували на тому, що треба розумно користуватися своїми правами та не забувати про обов’язки. А основний обов’язок кожної людини – поважати права інших.

Школярі задавали багато питань по темі, на які отримали вичерпні відповіді.

Також було презентовано Національну академію внутрішніх справ, як провідний навчальний заклад системи МВС, де готують висококваліфікованих фахівців для Національної поліції України та юридичних структур.

ГВСРД ННІ № 3

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X