Практичний тренінг із юридичного консультування

09-04-2019 Переглядів: 637

З метою обміну досвідом щодо інтерв’ювання громадян і правопросвітницької роботи для курсантів членів юридичної клініки «Феміда» Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Національної академії внутрішніх справ представники науково-педагогічного складу зазначеного підрозділу Катерина Данченко та Ольга Таран спільно з практичними працівниками Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області провели практичний тренінг за темою «Дотримання прав і свобод людини та громадянина під час консультування».

Практичний тренінг із юридичного консультування

Начальник управління реєстрації нормативно-правових актів, правової роботи та правової освіти Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області Катерина Шумська розповіла курсантам про особливості правопросвітницької роботи з різними категоріями громадян, а також про важливість інтерв’ювання громадян за умови дотримання прав і свобод людини і громадянина. Заступник начальника Ярослав Левкун поділився досвідом роботи в ЄСПЛ із захисту прав людини і громадянина, виокремивши головні завдання загальнонаціонального правопросвітницького проекту Міністерства юстиції України «Я МАЮ ПРАВО!».

Практичний тренінг із юридичного консультування

Під час тренінгу було здійснено моделювання інтерв’ювання клієнтів за участю науково-педагогічних працівників, яке дало змогу детально розібрати помилки, яких припускаються консультанти в спілкуванні з громадянами. Серед іншого, було закцентовано на головних аспектах надання безоплатної первинної правової допомоги населенню.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X