Практичне заняття для слухачів первинної професійної підготовки від досвідчених поліцейських практиків

14-09-2017 Переглядів: 229

Організація освітнього процесу у вищих навчальних закладах системи МВС України передбачає проведення занять за участю практичних працівників правоохоронних органів, які мають значний досвід щодо кваліфікації та розслідування злочинів. Практика проведення такого виду занять є усталеною серед науково-педагогічного складу НАВС.

Розроблена методика складається з: вивчення теоретичного матеріалу; обговорення теми із запрошенням працівників практичних підрозділів; закріплення знань під час виконання практичного завдання «на землі».

Практичне заняття для слухачів первинної професійної підготовки  від досвідчених  поліцейських практиків

І якщо проведення занять з вивчення теоретичного матеріалу для слухачів вже стало повсякденною справою, то проведення всього комплексу теоретично-практичних занять для них є новизною.

Так, 14 вересня викладач кафедри кримінального права, майор поліції Олена Матюшенко, за участі представника практичного підрозділу заступника командира батальйону № 2 Управління патрульної поліції в м. Києві Департаменту патрульної поліції, майора поліції Павла Чуда (понад 16 років практичного досвіду), організувала та провела практичне заняття з особливої частини кримінального права по темі «Злочини проти безпеки руху та експлуатації транспорту» в інституті після дипломної освіти.

На занятті розглядались конкретні ситуації, які виникають під час кваліфікації у практичній діяльності поліцейських, а також шляхи вирішення проблемних питань, що виникають під час кваліфікації у сучасних умовах. У слухачів була можливість почути та отримати з перших уст справжніх професіоналів розшукової справи поради та рекомендації на майбутнє, взнати про специфіку роботи поліцейських. Сама зустріч з такими фахівцями викликала жвавий інтерес у слухачів та можливість отримати невичерпані знання з майбутньої професії.

Практичне заняття для слухачів первинної професійної підготовки  від досвідчених  поліцейських практиків

Під час заняття Павло Григорович роз’яснив найбільш типові помилки при кваліфікації, відповів на поставлені запитання, що стосувалися їх майбутньої діяльності, та побажав успіху в обраній професії.

Слухачі показали належний теоретичний рівень знань, а також набули практичних навичок реалізації кримінального законодавства.

Кафедра кримінального права

 

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X