Практична складова освітнього процесу в ННІ №2 НАВС

15-05-2019 Переглядів: 443

З метою посилення практичної спрямованості підготовки фахівців для Національної поліції необхідним є залучення представників практичних підрозділів поліції до проведення бінарних навчальних занять. Так, 14 травня 2019 року в ННІ № 2 старший викладач кафедри юридичного документознавства Проценко Г.П. спільно з начальником відділення розслідування злочинів, учинених проти життя та здоров’я особи, слідчого відділу Деснянського управління поліції ГУНП у м. Києві капітаном поліції Петровським Д.В. провела бінарне заняття з навчальної дисципліни «Юридичне документознавство» для курсантів 2-го курсу на тему «Процесуальні документи та вимоги щодо їх оформлення».

Дмитро Володимирович розповів про особливості підготовки окремих найбільш використовуваних процесуальних документів, що складають на початку досудового розслідування, у разі об’єднання та виділення матеріалів досудових розслідувань з метою надання учасникам кримінального провадження їхнього процесуального статусу, під час застосування заходів забезпечення кримінального провадження, серед яких запобіжні заходи й особливості їх застосування та продовження строків дії, для фіксації результатів проведення слідчих (розшукових) дій, з метою зупинення, відновлення чи закінчення досудового розслідування.

Практична складова освітнього процесу в ННІ №2 НАВС

Увагу було акцентовано на питаннях, які стосуються нормативно-правового забезпечення діяльності Національної поліції, регулюють порядок доступу до публічної інформації. Зокрема, ідеться про накази МВС України від 07.02.2017 № 95 «Про організацію роботи із запитами на публічну інформацію в Національній поліції України», від 27.05.2016 № 432 «Про затвердження Переліку відомостей, що становлять службову інформацію в системі Міністерства внутрішніх справ України», а також Постанову Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 № 736 «Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання, використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію».

Практична складова освітнього процесу в ННІ №2 НАВС

Загалом заняття пройшло на належному рівні, здобувачі мали можливість не лише отримати нові знання, а й особисто поставити питання практичному працівнику органів досудового розслідування Національної поліції України.

ННІ № 2,
кафедра юридичного документознавства

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X