Практична складова освітнього процесу в ННІ № 2

23-05-2019 Переглядів: 350

21 травня слухачі магістратури спільно зі старшим викладачем кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз ННІ № 2 НАВС Олексієм Волошиним у межах розгляду теми «Криміналістичне дослідження нафтопродуктів та паливно-мастильних матеріалів; металів, сплавів та виробів з них; пластмас, гуми та виробів з них; лакофарбових матеріалів і покриттів, об’єктів волокнистої природи» відвідали лабораторію спеціальних досліджень Київського НДЕКЦ МВС України.

Практична складова освітнього процесу в ННІ № 2

Головний судовий експерт відділу фізико-хімічних досліджень лабораторії матеріалів, речовин і виробів центру Інна Задорожна продемонструвала, як проводять дослідження лакофарбових матеріалів і покриттів на сучасних технічних засобах. Крім того, слухачі ознайомилися з дослідженням паливо-мастильних матеріалів на хроматографі.

Практична складова освітнього процесу є важливим аспектом підготовки здобувачів вищої освіти. Саме під час таких занять опановують роботу із сучасними технічними засобами, які використовують для проведення досліджень, і закріплюють одержані знання шляхом формування практичних навичок.

ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X