Практична складова навчального процесу в ННІ № 2

20-10-2017 Переглядів: 845

Досвідчений практик провів заняття у курсантів 4 курсу ННІ № 2.

Оскільки отримання практичних навичок для курсантів навчально-наукового інституту № 2 надзвичайно інформативний та захоплюючий етап діяльності, представники кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз намагаються урізноманітнити та збагатити кожний навчальний предмет.

Практична складова навчального процесу в ННІ № 2

Сьогодні, бінарне практичне заняття у 402 групі з навчальної дисципліни «Криміналістична габітологія» за темою: «Суб’єктивний портрет, як спосіб фіксації зовнішності людини» провели професор кафедри, кандидат юридичних наук, доцент Олександр Садченко і доцент кафедри, кандидат юридичних наук підполковник поліції Олена Шведова. Поділилася своїми навичками та знаннями також і начальник сектору криміналістичного забезпечення слідчого відділу Дарницького УП ГУНП в м. Києві капітан поліції Яна Погрібніченко, яка до речі, є здобувачем кафедри криміналістичного забезпечення та судових експертиз.

Практична складова навчального процесу в ННІ № 2

Практична складова навчального процесу в ННІ № 2

Досвідчений практик детально ознайомила курсантів із тонкощами практичної габітології та на прикладі реальних ситуацій розповіла про прийоми та методи, які допомагають при фіксації зовнішності. Після захоплюючої розповіді, присутні мали змогу почути відповіді на власні запитання та обговорити з гостею актуальні теми своєї майбутньої діяльності.

ННІ № 2

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X