Прагнемо бути ввічливими

22-06-2018 Переглядів: 155

Найкращий доказ розуму — добра поведінка.

С. Габірол

На Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) триває факультативний курс «Етика та культура людських відносин» для здобувачів вищої освіти першого та другого курсів. Цього тижня працівники кафедри соціально-гуманітарних дисциплін провели друге заняття, спрямоване на підвищення рівня соціальної взаємодії та культури поведінки, наголосивши, що культура – це прагнення до досконалості за допомогою пізнання того, що найбільше нас турбує, того, про що думають і говорять.

Прагнемо бути ввічливими

Під час зустрічі курсанти та студенти удосконалювали свої знання з культури поведінки у громадських місцях, а саме: театрі, кінотеатрі, концертному залі та музеї. Заняття проходило у форматі полілогу: учасники виконували змодельовані сценарії поведінки, після чого інші слухачі, присутні в залі, здійснювали аналіз поведінки та виправляли й удосконалювали корисні навички аби послуговуватися ними надалі.

Прагнемо бути ввічливими

Далі факультативом передбачено цикл занять про культуру поведінки на вулиці, у закладах харчування, торгівельних місцях, а також про культуру мовленнєвої комунікації у побуті чи в соціальних мережах.

Прикарпатський факультет (м.Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X