Поєднання теорії та практики в цікавому науковому заході

13-06-2018 Переглядів: 260

11 червня представники кафедри кримінального права Національної академії внутрішніх справ – професор кафедри, к.ю.н., доцент Кісілюк Е.М. та старший викладач к.ю.н. Павловська А.А. взяли участь у роботі V круглого столу на тему: «Актуальні проблеми кримінального права та процесу і практика їх застосування в діяльності органів та установ виконання покарань», який проходив на базі Інституту кримінально-виконавчої служби та був організований кафедрою кримінально-правових дисциплін.

Поєднання теорії та практики в цікавому науковому заході

Учасниками заходу стали науковці в галузі кримінального права та кримінології, кримінального процесу, кримінально-виконавчого права, практичні працівники органів та установ виконання покарань. Так, до участі в обговоренні питань круглого столу були запрошені представники Міністерства юстиції України, Адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби України, Національної академії прокуратури України, Національної академії внутрішніх справ, Державної установи «Київський слідчий ізолятор».

Поєднання теорії та практики в цікавому науковому заході

Співробітники кафедри виступили з доповідями щодо проблемних та актуальних на сьогоднішній день питань практики застосування кримінального законодавства в діяльності органів та установ виконання покарань. Під час заходу також активно обговорювалися питання застосування кримінального процесуального законодавства в діяльності органів та установ виконання покарань, особливостей злочинності в органах та установах виконання покарань і проблеми її запобігання, сучасних проблем криміналістичного та оперативно-розшукового забезпечення розслідування злочинів, які вчиняються в органах та установах виконання покарань.

Поєднання теорії та практики в цікавому науковому заході

Позитивна атмосфера, що панувала на науковому зібранні мала прикладну спрямованість і дозволила зрозуміти та відчути ті проблемні питання з якими доводиться зустрічатися практичним працівникам у своїй діяльності, надихає на ще більш активну та плідну наукову працю, яка сприятиме викладу власного бачення проблем та перспектив розвитку правової системи України на подібних заходах.

\

Поєднання теорії та практики в цікавому науковому заході

Кафедра кримінального права

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X