Порушення Правил дорожнього руху, що спричинило тяжкі наслідки

18-07-2019 Переглядів: 1019

Бінарне практичне заняття для курсантів 3-го курсу організували старший викладач кафедри кримінально-правових дисциплін та оперативно-розшукової діяльності Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) Катерина Данченко й заступник директора Івано-Франківської філії «Про100 страхування» Арзу Шахпалангов. Вони провели тест зі складання плану-схеми ДТП і протоколу огляду місця події.

Порушення Правил дорожнього руху, що спричинило тяжкі наслідки

Під час заняття курсанти продемонстрували свої знання з кримінального права, кримінального процесу, криміналістики та кримінології, а також засвоїли, як необхідно діяти слідчим на місці ДТП, через яке потерпілий отримав тілесні ушкодження середньої тяжкості або загинув.

Здобувачі вищої освіти вимірювали гальмівний шлях, огороджували місце ДТП, показували, що робитимуть, якщо пригода сталася на трасі та перешкоджає руху інших транспортних засобів, описували їх, складали протокол огляду місця події.

Порушення Правил дорожнього руху, що спричинило тяжкі наслідки

Наприкінці заняття Катерина Данченко та Арзу Шахпалангов продемонстрували курсантам правильні плани-схеми ДТП і протоколи огляду місця події, а також складені з порушеннями.

Бінарні практичні заняття є основою для засвоєння не лише теоретичних знань, а й формування практичних навичок.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X