Поповнення в лавах аспірантури та докторантури

09-08-2017 Переглядів: 184

9 серпня в Національній академії внутрішніх справ відбулося зарахування ад’юнктів та аспірантів. Відповідний наказ про зарахування 115 майбутніх науковців був ухвалений на засіданні Приймальної комісії НАВС, а згодом підписаний ректором академії генералом поліції другого рангу Володимиром Чернєєм.

Поповнення в лавах аспірантури та докторантури фото 1

Поповнення в лавах аспірантури та докторантури фото 2

Поповнення в лавах аспірантури та докторантури фото 3

Привітати здобувачів наукового ступеню прибули перший проректор полковник поліції Станіслав Гусарєв, проректор полковник поліції Руслан Сербин та завідувач кафедри адміністративного права і процесу Оксана Кузьменко. Вітаючи присутніх, Руслан Андрійович звернув увагу на те, що колективом вишу створено та забезпечено належні умови для якісної, повної і успішної роботи по підготовці дисертаційних досліджень, адже головним завданням академії є підготовка високоосвічених, професійних правоохоронців, творчих, чесних та принципових поліцейських.

Поповнення в лавах аспірантури та докторантури фото 4

Поповнення в лавах аспірантури та докторантури фото 5

В свою чергу Станіслав Дмитрович зауважив, що нинішні ад’юнкти та аспіранти навчатимуться під час докорінних змін, що відбуваються в українському суспільстві та зауважив, що треба бути готовими самостійно мислити та активно діяти в галузі правотворчості, юридичної практики, орієнтуватися в законах, які змінюються й удосконалюються зі стрімким розвитком суспільства.

Потому т.в.о. завідувача докторантури та аспірантури майор поліції Олексій Дрозд зачитав наказ про зарахування, а присутнім були вручені довгоочікувані студентські квитки.

Поповнення в лавах аспірантури та докторантури фото 6

Поповнення в лавах аспірантури та докторантури фото 7

Поповнення в лавах аспірантури та докторантури фото 8

Леонід Кальченко, відділення комунікації

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X