Поліцейський квест як дієвий метод перевірки професійної компетенції

19-02-2019 Переглядів: 265

Минулого тижня на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) відбувся захист навчальної практики курсантами другого й третього курсів із використанням елементів поліцейського квесту.

До складу комісій із захисту навчальної практики увійшли представники практичних підрозділів Національної поліції та науково-педагогічні працівники профільних кафедр НАВС. Захист результатів практики складався з двох етапів. Під час першого (теоретичного) етапу здобувачі вищої освіти надавали на розгляд комісії матеріали, зібрані відповідно до програми навчальної практики. Наступною була перевірка рівня основних положень нормативної бази та професійних знань за профілем спеціалізації, засвоєних на практиці.

Поліцейський квест як дієвий метод перевірки професійної компетенції

Під час другого етапу на спеціально створених та обладнаних навчальних полігонах («Лінія 102» та «Квартира») в умовах, максимально наближених до реальності, курсанти другого курсу демонстрували набуті знання щодо реєстрації викликів та повідомлень громадян, а також координації організації роботи нарядів патрульної поліції до приїзду СОГ.

Поліцейський квест як дієвий метод перевірки професійної компетенції

У курсантів третього курсу перевірка здобутих практичних вмінь та навичок відбулася на навчальних полігонах «Квартира», «Магазин», «Наркопритон» та «Огляд місця події при вчиненні ДТП». Здобувачі вищої освіти відпрацювали навички першочергових слідчих (розшукових) дій відповідно до фабул, побудованих на реальних подіях. Під час відпрацювання алгоритму дій за умовами поліцейських квестів курсанти виявили ґрунтовні знання, вміння та навички.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X