Похід у театр

12-07-2019 Переглядів: 631

Цього тижня здобувачі вищої освіти Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) разом з викладачами кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Олександрою Пташник-Середюк і Тетяною Гуляк відвідали Івано-Франківський академічний драматичний театр, де переглянули виставу «Кайдашева сім’я» в постановці Київського академічного театру імені Івана Франка.

Похід у театр

Класика завжди цікава для глядача, адже порушує питання, актуальні в усі часи. Вистава «Кайдашева сім’я» за повістю І. Нечуя-Левицького відобразила неповторний колорит відомого твору й новаторський підхід до сценічного дійства. Глибина проблематики – бездуховність у стосунках між членами родини, гріховність суспільства – розкрилася легко й невимушено, у гумористичній формі, на тлі яскравих декорацій в оригінальному стилі та в супроводі живої музики у виконанні оркестру театру.

Це було феєричне народне шоу. Під час перегляду вистави здобувачі вищої освіти поринули у вир емоцій, що лишили незабутні враження від долучення до театрального мистецтва.

Прикарпатський факультет

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X