Подвійна перемога НАВС

25-09-2014 Переглядів: 463

22 вересня іграми команд Першої ліги стартував перший тур чемпіонату Футбольної асоціації студентів Києва.

Національна академія внутрішніх справ у сезоні 2014-2015 року представлена відразу двома командами. У Вищій лізі традиційно виступатиме ФК «Динамо-Академія НАВС», а Першу лігу представлятиме дублюючий склад ФК «Динамо-Академія НАВС-2». Перші тури відкривала Перша ліга.

Подвійна перемога НАВС

Подвійна перемога НАВС

За календарем чемпіонату НАВС-2 зустрічався із футбольною збірною командою Європейського університету, а сама гра відбувалася на розкішному стадіоні «Локомотив».

Подвійна перемога НАВС

З перших хвилин футболісти НАВС-2 заволоділи ігровою ініціативою і вже на 10-й хвилині повели у рахунку. Відзначився Володимир Новосад - курсант інституту підготовки фахівців для експертно-криміналістичних підрозділів. За 10 хвилин до закінчення першого тайму курсант факультету підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції Олег Ткачук подвоїв результат і на перерву команди пішли за рахунку 2:0 на користь НАВС-2.

Подвійна перемога НАВС

Тайм другий був більший на голи. Спочатку Європейці скоротили відставання, а через деякий час, скориставшись помилкою в захисті нашої команди, взагалі вийшли на нічийний результат. Проте 2:2 не входило в плани наших «дублерів» і з часом Олег Ткачук знову виводить академію вперед, оформлюючи таким чином дубль. «Європейці» знову, якимось дивом, відігруються і забивають третій гол у ворота НАВС-2.

Подвійна перемога НАВС

Але крапку в дуелі, оформлюючи дубль, ставить той же самий Володимир Новосад. Наприкінці зустрічі чудову нагоду відзначитись мав капітан команди, слухач ад’юнктури Олексій Пацалюк, але м’яч як на зло двічі прийняла на себе стійка. 4:3 – НАВС-2 заробляє перші три очки в актив.

Наступного дня, 23 вересня, стартували ігри Вищої ліги. Наша головна команда ФК «Динамо-Академія» НАВС на виїзді зустрічалася із ФК «Політехнік» НТУУ КПІ - командою із великими футбольними амбіціями, відмінним тренерським штабом та заслуженим ім’ям серед команд Футбольної асоціації студентів Києва.

Подвійна перемога НАВС

Подвійна перемога НАВС

Гра розпочалась о 15.30 на стадіоні КПІ. Тут все було по іншому – і швидкість гри, і контроль м’яча, і індивідуальна майстерність гравців. Словом, все закономірно і зрозуміло, адже грали команди вищого класу. Спочатку була рівна гра, але з часом НАВС взяв під контроль м’яч і притиснув господарів до власних воріт.

Подвійна перемога НАВС

В одній із контр-атак ФК «Динамо-Академія» мав відкривати рахунок, але для взяття воріт не хватило декількох сантиметрів. Тиск на ворота ФК «Політехнік» продовжився, і чергова флангова передача була замкнена нападником академії Ігорем Кедиком – на 34-й хвилині НАВС відкриває рахунок. Перша половина зустрічі закінчується на рахунку 1:0 на користь ФК «Динамо-Академія».

Подвійна перемога НАВС

У другому таймі було проведено декілька замін. У гру увійшов Денис Гнилицький – курсант третього курсу факультету громадської безпеки. До речі, Денис прибув на навчання із Донецького юридичного інституту і, відмінно зарекомендувавши себе на тренуваннях, відразу потрапив до заявки першої команди.

Подвійна перемога НАВС

Подвійна перемога НАВС

Дебютував у складі НАВС і курсант 1 курсу факультету громадської безпеки Сергій Богдан, який, між іншим, міг подвоїти результат, але не використав момент виходу сам на сам і не зміг переграти воротаря господарів. Фінальний свисток головного судді фіксує перемогу НАВС 1:0 і ФК «Динамо-Академія» НАВС проходить ФК «Політехнік» НТУУ КПІ та записує три важливих бали в актив турнірної таблиці.

Подвійна перемога НАВС

Подвійна перемога НАВС

Дуже приємно, що на старті чемпіонату обидві команди Національної академії внутрішніх справ перемогли своїх опонентів, а з їхніми перемогами зростає і імідж навчального закладу, адже на футбольних матчах було багато присутніх не лише студентів, але і школярів та їхніх батьків, які неодмінно через декілька років стоятимуть перед вибором того чи іншого вишу.

За інформацією ФК «Динамо-Академія»

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X