Початок діяльності наукового гуртка «ОРД»

21-09-2018 Переглядів: 149

20 вересня почато новий період у діяльності кафедрального наукового гуртка «ОРД». На першому засіданні було визначено основні напрями та пріоритети його діяльності, затверджено план та графік засідань на 2018-2019 навчальний рік, складений список членів наукового гуртка, обговорені організаційні питання щодо участі здобувачів вищої освіти у наукових заходах інституту, академії так і за їх межами.

Діяльність кафедрального наукового гуртка «ОРД» зосереджена на вивченні здобутків та досягнень науковців з оперативно-розшукової діяльності та подальшому розвитку науки у цій сфері. Втілення основ теорії оперативно-розшукової діяльності в практичну площину, розвиток нових методів, форм, технологій, заходів та засобів ОРД відіграє важливу роль в освітньому процесі здобувачів вищої освіти НАВС та їх становленню як майбутніх працівників Національної поліції та науковців.

Початок діяльності наукового гуртка «ОРД»

На засіданні наукового гуртка «ОРД» крім курсантів четвертого курсу, були присутні також курсанти третього курсу навчально-наукового інституту № 1, які почали вивчати навчальну дисципліну «Оперативно-розшукова діяльність» та виявили бажання займатися науковою діяльністю.

Староста наукового гуртка «ОРД», активний учасник наукових заходів Яна Лесик, курсант 4 – го курсу у своїй промові підкреслила, що участь у науковій діяльності сприяє не тільки становленню курсантів як фахівців у правоохоронній діяльності, але як і особистості.

Бажаємо юним науковцям – членам кафедрального наукового гуртка «ОРД» успіху в їх науковій і творчій діяльності!

Професор кафедри ОРД Михайло Марков

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X