Побудова комунікативної стратегії «Win-win»

13-03-2018 Переглядів: 330

Сьогодні керівником Юридичної клініки «Феміда» Прикарпатського факультету (м. Івано-Франківськ) НАВС Катериною Данченко було проведено вдруге тренінгові заняття щодо розвитку особистості «Soft skills», де члени юридичної клініки вчилися працювати в команді, слухати співрозмовника, правильно будувати самопрезентацію та будувати комунікативну стратегію «Win-win». Під час тренінгу розігрувалася рольова гра «Важка розмова», в якій кожен зміг спробувати себе керівником певного підрозділу, де через випадковість з комп’ютера пропадає важлива інформація, яку необхідно передати. Під час гри виокремлювалися важливі завдання, які необхідно було виконати.

Побудова комунікативної стратегії «Win-win»

Навички розвитку і підтримки нетворкінгу на сьогодні залежать від вміння вибудовувати довгострокові довірчі відносини із співрозмовниками, які створюються на ідеальних проявах компетенції, а саме чи вмієте підтримувати розмову в будь-якій ситуації та визначати особливості співрозмовника і відповідно до цього адаптувати своє спілкування і поведінку.

Побудова комунікативної стратегії «Win-win»

Саме так, завдяки стратегії «Win-win», члени юридичної клініки змогли зрозуміти, що хороший фахівець - це публічний фахівець. Якщо ви професіонал, але ніхто про це не знає і ніхто з вами не працює - який в цьому сенс? Якщо ви відмінний фахівець, але не можете переконати в цьому оточуючих, заявити про себе на ринку, публічно доносити свої ідеї до інших, то чому інші повинні сприймати вас успішним? Часто людям, які хочуть реалізувати себе в суспільстві, не вистачає не професіоналізму, а вміння бути ефективним лідером як по відношенню до інших - вести за собою, так і по відношенню до себе - вести себе і керувати своєю ефективністю.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X