Підвищення рівня бойової готовності студентів військової кафедри

14-11-2017 Переглядів: 86

11 листопада на Прикарпатському факультеті (м. Івано-Франківськ) викладачем кафедри соціально-гуманітарних дисциплін Ольгою Кукло спільно з начальником вибухотехнічного відділу ГУ НП в Івано-Франківській області Романом Дзібієм проведено бінарне практичне заняття з навчальної дисципліни «Організація та методика роботи з гуманітарних питань» для студентів кафедри військової підготовки.

Підвищення рівня бойової готовності  студентів військової кафедри

Його мета - ознайомити слухачів з основними принципами вироблення бойової готовності до виконання поставлених завдань. Роман Іванович розповів студентам про методи та стратегії підняття рівня регуляції власними емоціями, зокрема страхом, під час виконання завдань в екстремальних, небезпечних для життя ситуаціях.

Підвищення рівня бойової готовності  студентів військової кафедри

Особливу увагу під час заняття було приділено ролі і значимості індивідуально-виховної роботи, як важливого компоненту виховного процесу та передумови мобілізації особового складу на успішне виконання навчально-бойових завдань, зміцнення військової дисципліни та профілактики правопорушень, а також створення здорової морально-психологічної атмосфери у військовому колективі. Визначено основні вимоги та завдання до бойової готовності підрозділу.

Під час заняття зі студентами були виконані практичні вправи, які дозволили продіагностувати рівень стресостійкості та емоційного готовності учасників до діяльності в ситуації, що загрожує життю. Також наочно було продемонстровано вплив морально-психологічної готовності на якість виконання поставленого завдання.

Прикарпатський факультет (м. Івано-Франківськ)

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X