Підвищення кваліфікації працівників Національної поліції України триває

19-03-2018 Переглядів: 171

Відповідно до графіків освітнього процесу, 19 березня в інституті післядипломної освіти Національної академії внутрішніх справ розпочалося підвищення кваліфікації:

Підвищення кваліфікації працівників  Національної поліції України триває

- слідчих Національної поліції України;

- працівників підрозділів охорони публічного порядку, масових і охоронних заходів;

- патрульних поліцейських;

- інспекторів-криміналістів;

- працівників підрозділів карного розшуку;

- працівників оперативних підрозділів Державної прикордонної служби України.

Підвищення кваліфікації працівників  Національної поліції України триває

На організаційних зборах виступили перший проректор Національної академії внутрішніх справ, доктор юридичних наук, професор, полковник поліції Станіслав Гусарєв, директор інституту післядипломної освіти доктор юридичних наук, професор, полковник поліції Лариса Удалова, які розповіли присутнім про навчальний заклад та зосередили їх увагу на основних завданнях, що стоять перед ними на період освітнього процесу в НАВС. Під час організаційних зборів перший проректор акцентував увагу на тому, що в академії здійснюється не тільки підвищення кваліфікації, а й навчання як за державним замовленням так і на умовах договору з фізичними та юридичними особами, повідомивши при цьому про умови вступу та навчання в академії.

Підвищення кваліфікації працівників  Національної поліції України триває

Протягом інтенсивного та інформаційно насиченого періоду навчання слухачі підвищуватимуть професійну майстерність з різних питань професійної діяльності.

Підвищення кваліфікації працівників  Національної поліції України триває

Для патрульних поліцейських та працівників підрозділів охорони публічного порядку, масових і охоронних заходів, освітній процес яких проходить на базі навчально-наукового інституту № 3 задля посилення практичної складової при опануванні положень антикорупційного законодавства, головним спеціалістом відділу запобігання корупції Управління запобігання корупції та проведення люстрації МВС України Сергієм Яременко було проведено лекційне заняття на тему «Антикорупційне законодавство. Корупція: поняття, запобігання та відповідальність. Корупційні правопорушення».

Під час лекційного заняття активно обговорювалися та розв’язувалися різноманітні проблемні питання кваліфікації й розмежування корупційних злочинів, здійснювалося ретельне тлумачення низки важливих кримінально-правових термінів (зокрема, «пропозиції», «обіцянки», «прохання надати» у контексті неправомірної вигоди), моделювалися типові ситуації дій, зважаючи на специфіку прояву конкретних корупційних діянь.

Інститут післядипломної освіти

 
CEPOL

Контакти

Поштова адреса:

Пошта НАВС

03035 м.Київ-ДСП, пл.Солом'янська, 1

Електронна пошта:

Email НАВС

(для офіційних документів)
[email protected]

Телефони для довідок:

Телефон НАВС

Чергова частина
телефон/факс
+ 38 (044) 246-94-91

Освыітній портал МВС України EUK EUK
X
X